2023-10-20 09:00:00

Ideāls ziemas apģērbs bērnudārza vecuma bērniem ir kombinezons.


Viendaļīgs kombinezons ir praktisks un ērts, jo bērns to pats var viegli uzvilkt un novilkt.

Tas ir perfekti piemērots āra apģērbs aktīviem bērniem, kuriem patīk pavadīt laiku ārā. Vecāki var būt droši, ka bērnam būs pilnībā nosegta mugura un neielīdīs sniegs zem jakas.

Izvēloties  kombinezonu svarīgi ir no kāda materiāla tas ir ražots. 
Ūdensizturīgie un vēju aizturošie Igaunijā ražotie LENNE ziemas apģērbi un zābaki bērniem ir ideāli piemēroti mūsu klimatam un atbilst augstas kvalitātes kritērijiem:
  • ūdens izturīgi,
  • vēju aizturoši,
  • elpojoši,
  • ar DWR - pretdubļu apstrādi,
  • ar atstarojošām detaļām,
  • viegli kopjami.
Viss, kas vajadzīgais, lai bērni ārpus telpām justos komfortabli!

Inovatīvie augsto tehnoloģiju Active un Active+ audumi ir ar ūdensnecaurlaidīgu membrānu  5 000/10 000 mm, kas neļauj ūdenim iekļūt produktā, bet tajā pašā laikā ļauj iztvaikot produkta iekšpusē radītajam mitrumam.
Elpojošs audums pasargā jūsu bērnu no svīšanas.

Vieglu apģērba kopšanu ikdienā nodrošina arī tas, ka LENNEs  kombinezoni ir ūdeni atgrūdoši un ar pret dubļu auduma virsmas apstrādi: DWR (Durable of the Water Repellent).

Isosoft siltinājums ir lieliska izvēle aukstā laikā, jo tā siltuma saglabāšanas spēja ir daudz lielāka nekā parastajam siltinājumam. Isosot siltinājums ir ļoti viegls, tāpēc tas nodrošina bērnam'ērtu kustību brīvību.
Ieteicamā valkāšanas temperatūra ir -1..-30°C.

Būtiski bērnu drošībai - LENNE kombinezonos ir iestrādātas atstarojošas detaļas, lai bērns vienmēr būtu labi pamanāms diennakts tumšajā laikā.

LENNE dizaineri ir parūpējušies, lai kombinezoni ir ne tikai praktiski un komfortabli, bet, lai tie ir arī gaumīgi un stilīgi!
Jauno rudens - ziemas kolekciju kombinezoniem vari apskatīt šeit: https://kido.lv/veikals/katalogs/apgerbi/virsdrebes/kombinezoni

Vairāk kā 25 gadu pieredze mums ļāvusi izprast bērnu un jauno vecāku vajadzības un izveidot kvalitatīvu nepieciešamo preču piedāvājumu!