LEGO Minecraft Dzīvnieku rezervāts 21253

LEGO® Minecraft® Dzīvnieku rezervāts (21253) ir daudzveidīga klucīšu būvēšanas ideja dāvanai videospēļu spēlētājiem un bērniem. Rotaļlieta ietver 6 Minecraft dzīvniekus, par... Lasīt visu
22.99€

Par preci

LEGO® Minecraft® Dzīvnieku rezervāts (21253) ir daudzveidīga klucīšu būvēšanas ideja dāvanai videospēļu spēlētājiem un bērniem. 

Rotaļlieta ietver 6 Minecraft dzīvniekus, par ko meitenēm un zēniem no 7 gadu vecuma rūpēties, un tajā pirmo reizi parādās LEGO Minecraft varonis Efe, ar ko lomās izspēlēt piedzīvojumus. 
Šis līdzenuma biomas dzīvnieku komplekts ietver trīs zonas: iežogotu rotaļu zonu ar vārtiem un telpu, kurā ir dzīvnieku barība, tostarp kaula, burkāna un kviešu pilna lāde; piknika zonu ar galdu zem koka; un paklāju, kur atpūsties piekusušiem dzīvniekiem. 
Papildus dzīvnieku aprūpētājam Efe, komplektā ir iekļauti monstriņi-dzīvnieki, piemēram, Minecraft kaķis, purpursarkanā aita, vilks, trusis, govis... un pat Minecraft zombiju mazulis. 
Šis LEGO Minecraft būvēšanas komplekts ir videospēles dāvana bērniem un dzīvnieku mīļiem. 

LEGO® Minecraft® Dzīvnieku rezervāts - kaķa, aitas, vilka, truša, govs un zombija mazuļu versijas.
Pārtikas telpa - tajā ir kauls, burkāns, kvieši un citi ēdieni, ar ko pabarot dzīvniekus.
Dzīvnieku aprūpētājs - satiec Efe pirmo reizi LEGO® Minecraft® komplektā.
Lieliska Minecraft® dāvana videospēļu spēlētājiem. Komplektā ir 206 detaļas, un tā galvenā struktūra ir 8 cm augsta, 14 cm plata un 6 cm dziļa.

Komplektā ietilpst 206 detaļas.
Ieteicamais vecums no 7 gadiem.    
Artikuls
21253 (21253)
Vecums
7+ gadi
Ražotājs
LEGO
Valsts
Karogs Greenland