LEGO Technic Monster Jam™ Dragon™ 42149

Monster Jam™ cienītāji no 7 gadu vecuma varēs atklāt daudz ko jaunu ar šo LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149)... Lasīt visu
21.99€

Par preci

Monster Jam™ cienītāji no 7 gadu vecuma varēs atklāt daudz ko jaunu ar šo LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149) atvelkamo rotaļu kravas auto. 
Tam ir fantastiski pūķa elementi, piemēram, dzelkšņi un ragi. 
Šis rotaļu kravas auto modelis ar reālistiskajiem zīmējumiem un krāsām ļauj bērniem atveidot iecienītās ainas no Monster Jam arēnas.

“Divi vienā” rotaļlieta vēl daudzveidīgākām rotaļām
Kad bērni ir gatavi kaut kam jaunam, viņi var pārbūvēt šo “divi vienā” rotaļu Monster Jam kravas auto par Krokodila bagija modeli. Atvelkamā funkcija ļauj bērniem rīkot sacīkstes ar kravas auto un atveidot trikus, kas redzēti īstajā Monster Jam arēnā.

Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm
LEGO Technic būvējamo modeļu reālistiskās kustības un mehānismi iepazīstina LEGO būvētājus ar inženiertehnisko zinātņu pasauli saprotamā un reālistiskā veidā. Sagatavojies vienkāršam un intuitīvam būvēšanas piedzīvojumam lietotnē LEGO Builder. Šeit bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Monster Jam™ Dragon™  ar pavelkamu motoru - pavelc auto atpakaļ, lai izpildītu monstru vāģu trikus.
“Divi vienā” modelis - šo “divi vienā” rotaļlietu var pārbūvēt par Krokodila bagiju.
Autentisks dizains - bērni var izrotāt savu auto ar uzlīmēm.
Rotaļām piemērots izmērs. Šī Monster Jam™ kravas auto modeļa aptuvenais augstums ir 12 cm, garums 19 cm un platums 11 cm.

Komplektā ietilpst 217 detaļas.
Ieteicamais vecums no 7 gadiem.     
Artikuls
42149 (42149)
Vecums
7+ gadi
Ražotājs
LEGO
Valsts
Karogs Greenland