PETITE&MARS Koka trasīte Milky Way Wood of Mars, 610726

Koka Automašīnu Trase MILKY WAYIepazīstinām ar Koka Automašīnu Trasi MILKY WAY – daudzlīmeņu piedzīvojumu mazajiem sacīkšu cienītājiem! Šī izklaidējošā un... Lasīt visu
19.95€

Par preci

Koka Automašīnu Trase MILKY WAY

Iepazīstinām ar Koka Automašīnu Trasi MILKY WAY – daudzlīmeņu piedzīvojumu mazajiem sacīkšu cienītājiem! Šī izklaidējošā un izglītojošā rotaļlieta sastāv no 3 līmeņiem un 3 mazām automašīnām, kuras bērni var palaist no augšas uz leju, piedzīvojot aizraujošu sacīkšu izklaidi. Koka slidkalniņa trases minimālistiskais dizains ar smalkām, pieklusinātām krāsām lieliski iederas jebkurā bērnu istabā.

MILKY WAY trase nav tikai par sacīkstēm – tā ir arī lielisks veids, kā bērni var mācīties skaitīt, attīstīt motoriku un uzlabot roku-acu koordināciju. Šī rotaļlieta piedāvā ne tikai izklaidi, bet arī palīdz attīstīt vairākas būtiskas prasmes, piemēram, veiklību, iztēli un radošumu.

Galvenās īpašības:
  • Ergonomisks dizains, radīts ar rūpēm par bērnu vajadzībām
  • Atbalsta bērnu motorisko prasmju attīstību un uzlabo veiklību
  • Krāsu apguve un skaitīšanas prasmes
  • Izturīgs un ciets, izgatavots no tējas koka un saplākšņa
  • Piemērota bērniem no 18 mēnešu vecuma (18m+)
  • Rotaļlietas izmēri: 30 x 14 x 25 cm
Šī izturīgā un daudzfunkcionālā rotaļlieta ir lielisks papildinājums jebkura bērna rotaļlietu kolekcijai, sniedzot gan izklaidi, gan attīstot svarīgas prasmes.

Artikuls
610726 (Multi Color)
Krāsa
Mix
Vecums
18+ mēneši
Ražotājs
PETITE&MARS
Valsts
Karogs Czech Republic

Līdzīgās preces